NOVINKA – Špaldo-proteinové pečivo

Aktuální trend: Zdravé potraviny Zdravé potraviny jsou stále oblíbenější, a my jsme se rozhodli přinést vám novinku, která spojuje chuťovou radost s výživovými benefity. Špaldo-proteinové pečivo je donut vyrobený ze špaldové mouky, obohacený bílkovinami. Co všechno v něm najdete? Vysoký obsah bílkovin: Každý kus donutu obsahuje více než 20 % bílkovin, což se vyrovná proteinovým tyčinkám. Nutričně hodnotné látky: […]

Celý článek >

Výrazně jsme snížili naši cenu

Snížili jsme nákupní ceny vašim prodejcům pečiva. Od pondělí 8. dubna u nás nakupují za nižší ceny tyto výrobky: Rohlík vícezrnný je zdravější variantou k bílému rohlíku, protože obsahuje méně tuků a sacharidů. Navíc má v sobě lněná semínka a pšeničné otruby. Cena na naší podnikové prodejně 4,90 Kč. Listová kapsa naplněná nivou a posypaná eidamem. Slaná svačinka, vždy po ruce. Cena na […]

Celý článek >

Požehnané Velikonoce 2024

Ať Vám probouzející se příroda přinese čerstvý vítr do plachet…      … to Vám přejeme my pekaři z krnovské pekárny ASPEC.

Celý článek >

2. místo v soutěži Talenty pro firmu T-PROFI

Žáci Střední školy průmyslové Krnov a páťáci ze ZŠ Dvořákův okruh se 23. ledna 2024 pod záštitou krnovské pekárny ASPEC účastnili krajského kola soutěže Talenty pro firmu T-PROFI. Soutěž pořádala Krajská hospodářská komora. Sehraný tým žáků pod vedením kapitána Davida Janíka, našeho vedoucího údržby, obsadil druhé místo. Ještě před tím jsme žáky seznámili s našim provozem a uspořádali pro […]

Celý článek >

PF 2024

?Vážení zákazníci a obchodní partneři,?děkujeme Vám za Vaši podporu a důvěru, kterou jste nám projevili. Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků ? a mnoho pracovních i osobních úspěchů v novém roce 2024. ? Těšíme se na další spolupráci a na to, co společně dokážeme.? Vaše krnovská pekárna ☃️

Celý článek >

Historie krnovské pekárny ASPEC, Díl 7.

Po roce 1990, kdy nastala nová doba v rámci posunů, které vznikly novým politickým uspořádáním v našem státě, bylo nutno uvažovat o ekonomické situaci, jak se v podniku bude utvářet nová organizace. Byla vyhlášená privatizace státního majetku, tzv. odstátnění. Našeho mateřského státního podniku Severomoravské pekárny a cukrárny se sídlem Ostrava – Martinov se to také týkalo. Sestavení a obhajoba konkurenčního privatizačního […]

Celý článek >

16. říjen = Světový den chleba – ochutnávka křupavého zlata

Pekaři mají svůj den 16. říjen = Světový den chleba Zveme vás na exkluzivní ochutnávku čerstvých chlebů. Celý týden od 16. do 20. října máte možnost v naší podnikové prodejně na náměstí ochutnat a zakoupit křupavé zlato. Který je váš favorit? Pondělí 16. října – Klasik, Kmínový, Křupák 3K, prostě česká klasika. V naší republice je tento typ chlebů nejoblíbenější a nejprodávanější. V historii […]

Celý článek >

Borůvkové hody

Jsme výrobce plněných a přílohových knedlíků a jelikož začíná sezóna lesního ovoce, tak si dovolujeme vám představit naši nabídku borůvkových knedlíků. Číslo výrobku Název výrobku Hmotnost (g)  Trvanlivost (dny) 5206 Kynutý knedlík s borůvkami 480 g, 8 ks 480 4 5207 Kynutý knedlík s borůvkami 240 g, 4 ks 240 4 5208 Kynutý knedlík s borůvkami volný 60 g, 1 ks […]

Celý článek >

Historie krnovské pekárny ASPEC, Díl 6.

Rekonstrukce komplexu pekárny a zahájení nového provozu výroby tyčinek V minulém díle jsme se věnovali výstavbě a uvedení nové pekárenské výrobní haly do provozu. Rekonstrukce komplexu pokračovala výstavbou vstupního areálu, skladu strojů a MTZ, generální opravou administrativní budovy a zahájením nové výroby tyčinek. Výstavba vstupního areálu Výstavba vstupního areálu pod názvem „Vrátnice pekárny Krnov“ obsahovala hlavní stavební objekt, jednopodlažní […]

Celý článek >

Historie krnovské pekárny ASPEC, Díl 5.

Výstavba pekárny Krnov Ze situace v závodu 9 v sedmdesátých letech 20. století vyplynulo, že pekárenská výrobní základna města Krnova a přilehlých oblastí byla již vyčerpaná. Technicky nebylo možné zvládnout zásobování, neboť kapacita byla nedostatečná a to s ohledem na narůstající požadavky v zásobování obyvatel základní potravinou, v potřebném objemu a kvalitě výrobků, a proto bylo nezbytné přistoupit k radikálnímu řešení. Celá situace byla v roce 1976 […]

Celý článek >

Rozhovor s pokračovatelem rodinné tradice: Jiří Lerch

V této rubrice vám přinášíme rozhovory se současnými majiteli krnovské pekárny ASPEC, spol. s r.o. Všichni jsou členy rodin původních zakladatelů a tak pokračuje nepřerušená rodinná tradice. Jako posledního jsme vyzpovídali ekonomického ředitele Jiřího Lercha. Pane Lerchu, rozhovorem s vámi se uzavírá tato rubrika. Na úvod nám řekněte, kdo byl zakladatelem pekárny ve vaší rodině a kolikátou jste generací […]

Celý článek >