Sváteční koláč_porce

Sváteční koláč s hruškovo-povidlovou náplní a drobenkou: Jak vám chutná?

28. 5. 2024Novinky

Milí zákazníci,

s velkým nadšením vám představujeme náš nový Sváteční koláč s hruškovo-povidlovou náplní a drobenkou, který je na trhu tři měsíce. Tento koláč je vyroben s láskou a pečlivostí, abychom vám přinesli nezapomenutelný chuťový zážitek.

O našem Svátečním koláči

Náš koláč je připraven z vláčného a nadýchaného těsta, které je dokonale doplněno sladkou hruškovou a výraznou povidlovou náplní. Vrchní vrstva drobenky dodává koláči křupavost a vytváří tak dokonalý kontrast s měkkým těstem. Tato kombinace chutí a textur je ideální pro každou příležitost – od rodinných oslav až po odpolední posezení s přáteli.

Vaše zpětná vazba je pro nás důležitá

Chceme vědět, jak vám náš Sváteční koláč chutná! Vaše názory a připomínky jsou pro nás velmi cenné a pomohou nám zlepšovat naše produkty, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší z naší pekárny. Zajímá nás:

  • Jak vám chutná kombinace hrušek a povidlové náplně?
  • Jak hodnotíte vláčnost a nadýchanost těsta?
  • Máte nějaké návrhy na zlepšení nebo nápady na nové příchutě?

Podělte se o své názory

Můžete nám zanechat zpětnou vazbu na sociální síti @aspec.krnovskapekarna. Pokud jste ještě neměli příležitost náš koláč ochutnat, zveme vás, abyste to co nejdříve napravili a podělili se s námi o své dojmy. K dostání je třeba v naší podnikové prodejně na Hlavním náměstí v Krnově

Děkujeme vám!

Děkujeme, že jste součástí naší komunity a že nám pomáháte stále zlepšovat naše produkty. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.

Sváteční koláč_detail  Sváteční koláč_celý  Sváteční koláč_aranžovaný