Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se vaří kynuté knedlíky s ovocem

Vážení zákazníci,
 
 
jako další Vám představujeme Kynuté knedlíky s ovocem
 
 
Výrobu Jindřichovských domácích knedlíků dodávaných do závodních jídelen, začala firma paní Marie Bláhové v  roce 1989 v Jindřichově ve Slezsku. Po krátké době paní Marie Bláhová rozšířila výrobu knedlíků na žádost obchodníků i pro soukromý sektor, jelikož tento sortiment chyběl na tehdejším trhu.
O rok později rozšířila společnost výrobu o Kynuté knedlíky plněné borůvkami a pak i dalším ovocem. Nejoblíbenější jsou Kynuté knedlíky s borůvkami, které se v našem kraji těší velké tradici i oblibě. Po smrti paní Marie Bláhové převzal výrobu Jindřichovských domácích knedlíků v roce 2001 její manžel Ing.Jan Bláha. 
Naše společnost převzala výrobu včetně původních receptur v dubnu 2014. 
Jindřichovké domácí knedlíky jsou nadýchané a velice chutné. Knedlíky máme v nabídce balené po čtyřech a osmi kusech, nebo volně dle přání odběratele.
Jsme rádi, že můžeme pokračovat v tradici výroby a i nadále je dodávat na Váš stůl.
 
 
Jak se vaří kynuté knedlíky s ovocem
 
 
         s borůvkou 8ks                s meruňkou 8ks               s jahodou 8ks

       

Z pšeničné mouky, vody,vaječné melanže, droždí, soli a cukru, vypracujeme těsto. Navážíme 1,5 kg presy a ve vykulovacím stroji zpracujeme do tvaru bochánků, které necháme kynout.

Vykynuté těsto, děličkou nadělíme na jednotlivé kusy, které plníme kusovým mraženým ovocem.
Plněné ovocné knedlíky necháme v teple vykynout. 
Knedlíky vaříme v konvektomatu (v páře).
Po uvaření necháme knedlíky vychladnout, dále je skládáme na tácky a balíme do potravinářké fólie po čtyřech nebo osmi kusech. Kynuté knedlíky volné balíme do přepravek vyložených potravinářskou fólií dle objednaných kusů.
V expedici Kynuté knedlíky uchováváme v chladících boxech.
 
Kynuté knedlíky jsou vyrobeny z nadýchaného kynutého těsta. Chutnají po čerstvém hluboce zmraženém kusovém ovoci, jahodách, meruňkách nebo borůvkách. V nabídce máme i Kynuté knedlíky s marmeládou a nebo s povidly.

Domácí příprava na podávání je rychlá a jednoduchá. Ohřejte v páře, podáváte s posypkou, cukrem a s máslem.
 
Vyzkoušejte také naše výtečné bramborové knedlíky a šišky:
 
 
Kam dodáváme pečivo:
 
 
Tip na posypku z opražené strouhanky
 
Suroviny:
 
1 hrnek  strouhanky
½ hrnku cukru písek
 
Strouhanku za stálého míchání opražíme na suché pánvi do růžova. Odstavíme z plotny, nasypeme cukr a již bez zahřívání stále mícháme dokud nám cukr nezačne mírně karamelizovat.
Hotovou posypku přesypeme na talíř, aby nám na pánvi neztvrdla.
 
Knedlíky posypeme posypkou, podle potřeby dosladíme moučkovým cukrem a omastíme máslem.
 
 
Přejeme Vám dobrou chuť
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se peče Chléb KORN 1801
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

 

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode