Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se pečou Velké koláče

 
Vážení zákazníci,
 
představujeme vám náš další výrobek Velké koláče tvarohové, makové, ořechové a povidlové, které v naší pekárně pečeme tři roky. Velké koláče jsme začali péci na četné požadavky ze strany Vás zákazníků. Koláče mají ve středu stejnou náplň jako uvnitř a zdobíme je mačkanou drobenkou. Velké koláče se u vás zákazníků těší značné oblibě a pečeme jich několik stovek denně. Speciální receptura a tuk, který přidáváme do těsta zajišťuje koláčům dlouhou měkkost. Koláče jsou jemné a chutnají vždy po použité náplni. Velké koláče jsou chutnou snídaní nebo svačinkou.
 
 
Jak se pečou Velké koláče
 
 
 
hmotnost výrobku: 90 g 
min. trvanlivost: 1 den
výroba ve dnech: po-pá
 
 
Z pšeničné mouky,cukru, rostlinného oleje, vody, droždí, pšeničného škrobu, zlepšujících přípravků, sušeného mléka a koření vypracujeme těsto a necháme jej chvíli odpočinout.
Odpočinuté těsto navážíme do bochánků, které necháme vykynout.
Vykynuté bochánky nadělíme děličkou na jednotlivé díly.
Pomocí stroje z dílů těsta uděláme placky, které pak plníme náplněmi. Tvarohovou, makovou, ořechovou a povidlovou. Zabalené koláče sázíme na plech a necháme je rozkynout.
Do rozkynutých koláčků uděláme důlek, potřeme je potravinářským leskem, do středu koláčku dáme příslušnou náplň a okolí hojně dozdobíme drobenkou.
Koláče dáme kynout do kynárny, kde proces kynutí bedlivě hlídáme.
Nakynuté koláče dáme do pece a pečeme je do zlatova.
Upečené koláče necháme vychladnout a posypeme je moučkovým cukrem.
 
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode