Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče závin makový 3021

Vážení zákazníci,
 
   představujeme Vám jeden z našich nejstarších výrobků  
Závin makový, který vyrábíme od vzniku naší pekárny.
Receptura makového závinu se postupem času měnila jen velmi málo. Dříve jsme si makovou náplň vyráběli sami, dnes využíváme směs na výrobu makové náplně. Kynuté těsto je jemné, lehce nadýchané. Poměr makové náplně a těsta je vyvážený a možná i proto je závin stále velmi oblíbený u Vás zákazníků. Postupem času jsme výrobu rozšířili na 250, 320 a 400 gramů. 
Závin makový na Váš stůl dodáváme nebalený i balený. 
 
Jak se peče závin makový 
 
3021    Závin makový, balený
 
 
hmotnost výrobku: 400 g
min. trvanlivost: 3 dny
výroba ve dnech: po-so
 
 
 
Pšeničnou mouku, vodu, rostlinný olej, cukr, droždí, sůl, zlepšující přípravek a sušenou vaječnou melanž zpracujeme v hnětači do hladkého těsta, které necháme chvíli odpočinout.
Těsto ve vyvalovacím stroji vyválíme na rovnoměrný plát.
Plát těsta přeneseme do dalšího, tentokrát vykrajovacího stroje, který nám nakrájí potřebné plátky na záviny. Plátky potřeme připravenou makovou náplní a stočíme je do závinu.
Záviny nasázíme na plechy a odvezeme je do kynárny kynout.
Rozkynuté záviny potřeme potravinářským leskem, nařízneme podle gramáže a dáme je do kynárny dokynout.
Nakynuté záviny dáme do pece a pečeme do červena.
Upečené záviny přendáme na dřevěné regály a necháme je vychladnout.
Vychladlé záviny buď přímo expedujeme, nebo je dále balíme do potravinářské fólie.
 
Kam dodáváme pečivo:
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se peče Chléb finský balený 1802

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode