Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče Závin jablečný 3015

Vážení zákazníci,
 
představujeme Vám další tradiční výrobek
 
Závin jablečný, který pečeme v naší pekárně již 20 let.
 
Speciální receptura na listové těsto použité u tohoto výrobku zůstala po celých 20 let nezměněna. Zásadní změna proběhla jen u jablečné náplně, kdy jsme začali používat jablečnou směs z kostiček. Závin jablečný vydrží díky náplni dlouho vláčný a křehký. Chuť je po jablkách a listovém těstu. Závin je vhodný pro přípravu rychlé snídaně, svačinky či jako moučník ke kávě. 
 
Jak se peče Závin jablečný 
 
 
3015    Závin jablečný 
 
 
hmotnost výrobku: 320 g
min. trvanlivost: 1 den
výroba ve dnech: po-pá
 
 
 
 
Z pšeničné mouky, vody, oleje a octa zpracujeme základní těsto, které necháme odpočinout.
Základní těsto vyválíme na plát, do jehož středu dáme tažný margarín. Vypracujeme listové těsto několikerým vyválením a překládáním. Správně vypracované těsto musí listovat. Po zpracování necháme těsto minimálně 6 hodin v chladu odpočívat.
Vychlazené těsto vyvalovacím strojem vyválíme na plát a dalším strojem vykrájíme čtverce, které pak potřeme jablečnou náplní a stočíme je do závinu.
Záviny se odsadí na plechy, namašlují se potravinářským leskem a ozdobí rádýlkem po povrchu, pro lepší únik páry při pečení.
Poté se záviny pečou do zlatova.

Upečené záviny necháme vychladnout. Nebalené záviny se posypou moučkovým cukrem. Záviny určené pro zabalení se necukrují a balí se do potravinářské fólie.

Kam dodáváme pečivo:
 
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se peče Raženka cereální 2205

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode