Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče Raženka cereální 2205

Vážení zákazníci,
 
představujeme vám další cereální výrobek Raženka cereální 2205, kterou v naší pekárně pro Vás pečeme již pátým rokem. Při výrobě raženky používáme kvalitní vícezrnnou směs, která dodává ražence vynikající chuť i výživovou hodnotu. Těsto raženky je nadýchané a díky slunečnicovým semínkům zůstává dlouho vláčné. Zrníčka v těstě jsou na skus měkká. Cereální raženka je mírně slaná. Zrníčka lnu, sezamu a koření v posypové směsi dodávají ražence příjemně kořeněnou chuť. Raženky chutnají samotně nebo s různými saláty či máslem a se salámem nebo sýrem.
 
 
Jak se peče Raženka cereální 2205
 
2205    Raženka cereální
 
 
hmotnost výrobku: 60 g 
min. trvanlivost: 1 den
výroba ve dnech: po-pá
 
 
 
Z pšeničné mouky, vody, vícezrnné směsi, droždí a oleje vypracujeme těsto, které necháme chvíli odpočinout. 
Odpočinuté těsto vložíme do strojní děličky, která těsto nadělí na potřebné díly. Z děličky nadělené díly putují automaticky do dalšího stroje, který z dílků udělá raženky a sází je na plechy. Hladký chod sázení na plechy hlídá několik pracovníků.
Raženky pracovníci vlaží vodou a obalí v posypové směsi.
Raženky odvezeme do kynárny nakynout.
Nakynuté raženky dáme do pece a pečeme do zlatohněda.
Upečené raženky necháme vychladnout.
Kam dodáváme pečivo:
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se pečou Svatební koláče 

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode