Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče Kornspitz 2503

Vážení zákazníci,
 
představujeme Vám další výrobek z řady vícezrnného pečiva, který pečeme skoro 20 let je Kornspitz 2503.
U tohoto výrobku používáme směs pro výrobu rustikálního pečiva, která má ochrannou známku kvality a tudíž i výrobek splňuje ty nejvyšší standardy. Kornspitz je vyroben z nadýchaného těsta, má tmavou barvu po použitých surovinách. Po upečení má křupavou kůrku a lehkou střídku. Chuť i vůně je výrazná po použitém koření,  lněných semínkách a hodně připomíná chléb. Kornspitz se skvěle hodí jako příloha ke guláši či s máslem, salámem, sýrem nebo s paštikami.
 
 
Jak se peče Kornspitz
 
 
2503    Kornspitz
 
 
hmotnost výrobku: 60 g 
min. trvanlivost: 1 den
výroba ve dnech: po-pá
 
 
 
Pšeničnou mouku, vodu, směs pro výrobu rustikálního pečiva, droždí, sůl, pečící přípravek dáme do díže a vypracujeme v hladké těsto, které necháme chvíli odpočinout.
Odpočinuté těsto dáme do stroje, který jej nadělí na potřebné bochánky.
Pomocí dalšího stroje uděláme rohlíky, které bohatě obalíme v žitní mouce a sázíme je na plech a nakrojíme.
Rohlíky v kynárně necháme rozkynout.

Rozkynuté rohlíky posypeme směsí hrubé nerozpustné soli a kmínu. Opět je odvezeme do kynárny dokynout.

Nakynuté rohlíky dáme do pece a pečeme do hněda.


Upečené rohlíky necháme vychladnout.

 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se pečou Velké koláče 90 g

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode