Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče Italská pita - 2536

Vážení zákazníci,
 
jako další  Vám představujeme náš výrobek
Recepturu pro Italskou pitu jsme zpracovali na základě četných požadavků našich stálých odběratelů a uvedli jsme ji na trh v září roku 2014.
Stále vzrůstající obliba rychlého občerstvení, tedy svačinky do ruky, přivedla i nás k vytvoření Italské pity. S Italskou pitou se můžete setkat v rychlém občerstvení, kde je plněná Kebabem, smaženým sýrem, hamburgrem či jinou náplní. Své využití našla nejen ve stáncích s rychlým občerstvením, ale i v domácnostech. Díky svému tvaru se stala ideálním základem pro teplou nebo studenou, rychlou svačinku.
 
 
Jak se peče Italská pita - 2536
 
 
 
2536    Italská pita 
 
 
hmotnost výrobku: 120 g
min. trvanlivost: 1 den
výroba ve dnech: po-pá
 
 
 

Pšeničnou mouku, směs do italského pečiva, vodu a sůl, dámě do díže a uhněteme do hladkého, vláčného těsta. Z těsta uděláme větší bochánky, které necháme odpočinout cca ¾ hodiny.

Těsto nadělíme na jednotlivé díly pomocí děličky a opět necháme odpočinout.

Díly těsta pracovníci zpracují do malých bochánků, které dají na tác odpočívat.

Odpočinuté bochánky pracovníci zpracují do konečného tvaru pity a nasází ji na plech. Takto připravenou Italskou pitu odvezou do kynárny.

Před pečením pracovníci pitu naříznou a nechají ještě chvíli kynout.

Po vykynutí putuje Italská pita do pece, kde se peče dozlatova.

Italská pita má mírně slanou chuť, střídka je jemná a vláčná. Je ideální pro plnění jakoukoliv náplní. Dobře chutná i s grilovaným masem.

Slíbený recept na rychlou svačinku.

 

Italská pita s tvarohovo-koprovou pomazánkou, šunkou a zeleninou.
 
Tvarohová pomazánka s koprem:
 
1 vanička (250 g) tvarohu
200g  smetanového taveného sýra
rovná hrst čerstvého nebo mraženého kopru
sůl dle chuti
 
Ozdoba:
 
Šunka
rajče, okurka
 
 
Pracovní postup:
 
Tavený smetanový sýr dáme do misky a rozetřeme do hladka, vmícháme vaničku tvarohu a nakonec hrst kopru. Dosolíme podle chuti.
 
Italskou pitu rozpůlíme, vrchní díl přiklopíme zpět a dále rozkrájíme na 4 kusy.
Spodní díly pity namažeme tvarohovou pomazánkou, dáme šunku, plátek rajčete a okurky. Přiklopíme horní díly a máme hotovou lehkou, zdravou svačinku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Přejeme Vám dobrou chuť.
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se peče Drobenkový rohlík 3234 + recept na sladké jednohubky pro mlsné jazýčky

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode