Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče Houska hamburger - 2702

Vážení zákazníci,
 
   blíží se prázdniny, čas výletů či grilování v přírodě. Proto jsme se rozhodli jako další představit náš, již 10 let vyráběný výrobek
S příchodem a vzrůstající oblibou Hamburgerů, jsme je před deseti lety začali vyrábět také my. 
Houska hamburger se plní hamburgrem z mletého masa, sýrem a zeleninou. Největší oblibu si získala hlavně u našich dětí, které si ji zamilovaly a snad z tohoto důvodu se ustálila v našich jídelníčcích. Představíme Vám výrobu housky a připravili jsme pro vás také recept na  Housku hamburger s Farmářským kuřecím steakem.
 
Jak se peče Houska hamburger - 2702
 
 
 
2702    Houska hamburger 
 
Složení výrobku:
 
hmotnost výrobku: 60 g
min. trvanlivost: 1 den
výroba ve dnech: po-so
 
 
Pšeničnou mouku, vodu, droždí, cukr, rostlinný olej, sůl a zlepšující přípravek do pečiva dáme do díže a vyhněteme do hladkého těsta. 
Vyhnětené a odpočinuté těsto pracovník vloží do děličky a nastaví potřebnou váhu. Stroj těsto nadělí na stejné kousky. 
Pracovníci nadělené těsto ihned zpracují do kuliček, které obalují v sezamu a sází je na plech.
Housky hamburger pracovník odveze do kynárny, kde hlídá proces kynutí.
Po vykynutí housky putují do pece, kde se pečou dozlatova.
Housky hamburger vyrábíme i větší o hmotnosti 120 g, balené i nebalené.
Chuť housky je mírně slaná, střídka je vláčná a jemná. Houska je vhodná k plnění teplým masem, či jen s máslem a salámem. Je ideální přílohou ke grilování v přírodě.
 
 
Slíbený recept
 
Houska hamburger s Farmářským kuřecím steakem
Ingredience pro 4 osoby
 
4 ks housky hamburger
2 ks menších kuřecích prsou
olej
koření Farmářský Steak
4 ks plátkového sýru (chutný je i toastový sýr)
3 ks rajčat
2-3 ks jarní cibulky, nebo bílou cibuli 1 ks
salátová okurka
hlávkový salát
sladký kečup
 
 
Pracovní postup:
 
Kuřecí prsa rozřízneme a mírně naklepeme. Plátky masa opatrně posypeme farmářským kořením (pozor koření je dost slané). Do misky si dáme na dno olej a maso do něj naložíme. Dáme do lednice odpočívat min na ½ hodiny.
 
Mezi tím si nachystáme zeleninu a housky. Rajčata, okurky a cibuli nakrájíme na kolečka. Z ledového salátu si připravíme 8 lístků, které omyjeme a necháme dobře okapat.
Housky rozřízneme.
 
Dobře si rozpálíme pánev bez oleje, kde mírně opečeme housky z rozkrojené strany. Housky dáme na vyhřátý talíř a přikryjeme je poklopem do mikrovlnky.   Mašlovačkou (peroutkem) opatrně vytřeme drobky z horké pánve a opečeme naložené steaky cca 3-4 minuty po každé straně. Olej již nemusíme přidávat, stačí ten, co je na mase. Cca 1 min před koncem opékání druhé strany přidáme na maso plátkový sýr.
 
 
Na housku dáme plátek hlávkového  salátu a steak. Do středu dáme kečup, poklademe plátky cibulky, rajčat a okurek. Nakonec zakryjeme druhým listem hlávkového salátu a horním dílem bulky.
 
Ihned podáváme.
 
Pokud máte rádi kečup i tatarskou omáčku, připravte si dip a použijte místo kečupu.
 
Tip na dip
 
3 díly tatarské omáčky Hellman´s
1 díl sladkého kečupu
 
Igredience promíchejte až se spojí.
 
 
Přejeme Vám dobrou chuť.
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode