Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče chléb Korn 1801

Vážení zákazníci,


  tentokrát Vám představujeme náš tradiční, již 8 let vyráběný speciální
Vícezrnný chléb připomíná svojí konzistencí nadýchanou buchtu. Střídka chleba je lehká a nadýchaná. Svoji oblibu si získal díky obsaženým semínkům lnu, sóji, slunečnici a specifické lahodné chuti. Semínka jsou na zkus poloměkká. 
  Chléb Korn se dá jíst samostatně, s lehkou pomazánkou, salámem, sýrem, či použít na přípravu toustů.
 


Jak se peče chléb Korn 1801


1801   Chléb Korn, balený, krájený

Složení:

hmotnost výrobku: 500 g

min. trvanlivost: 3 dny

výroba ve dnech:  po-pá



Z pšeničné mouky, žitné mouky, vody, vícezrnné směsi, zahušťovadla, enzymu, rostlinného oleje a droždí vypracujeme těsto. Z těsta ihned navážíme díly a zpracujeme je do bochánků, které nadělíme v děličce. Těsto zpracujeme do bochánků, které necháme opět odpočinout.

Odpočinuté těsto zpracujeme do válečků a nasázíme je do forem.
Chleby ve formách odvezeme do kynárny kynout.

Nakynuté chleby odvezeme do pece a pečeme dozlatova.

Upečené chleby vyndáme z forem a na dřevěných vozících je necháme vychladnout.

Vychladlý chléb strojem krájíme a balíme do potravinářské fólie.

Vyzkoušejte náš chléb a napište nám, jak chutná Vám.
 
Kam dodáváme pečivo:
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se peče Závin makový balený + nebalený 

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode