Tradiční výrobce pekárenských výrobků

Jak se peče Chléb finský balený 1802

Vážení zákazníci,
 
představujeme Vám další tradiční výrobek naší pekárny 
 
Chléb finský, který pečeme jíž více než 10 let.
 
Při přípravě těsta na  finský chléb používáme 66 % směs na výrobu rustikálního pečiva, s ochrannou známku kvality. Tmavá barva chleba je po použitých surovinách a nikoliv po potravinářských barvivech. Chléb finský je díky přidaným slunečnicovým semínkům tužší a mastnější než běžné chleby. Slunečnicová semínka, jsou na zkus příjemně poloměkká a dodávají chlebu vláčnost. Chléb má mírně slanou, kořeněnou chuť. Kombinace pšeničné a žitné mouky spolu s vysokým procentem rustikální směsi, řadí tento chléb do výrobků zdravé výživy. Milovníci vícezrnného pečiva tento chléb jí samostatně jako přílohu k omáčkám, s lehkými zeleninovými saláty nebo s máslem, obložený zeleninou.
 
Jak se peče Chléb finský balený 1802
 
1802   Chléb finský, balený
 
 
 
hmotnost výrobku: 350 g
min. trvanlivost: 3 dny
výroba ve dnech:  po,st,pa
 
 
 
Vodu, pšeničnou a žitnou mouku, směs na výrobu rustikálního pečiva, slunečnici droždí, sůl dáme do díže a vypracujeme těsto. Z vypracovaného těsta navážíme jednotlivé kusy, které zpracujeme do bochánků a necháme je chvíli odpočinout.
Odpočinuté bochánky vyválíme do válečku, který dáme do pečící formy. Kynutí probíhá již ve formách v kynárně.
Po vykynutí chléb pečeme pozvolna do zlatohněda.
Upečený chléb, vyndáme z pece a necháme chvíli chladnout. Poté jej vyndáme z forem a necháme zcela vychlanout.
Po úplném vychladnutí chléb krájíme a balíme do potravinové fólie.
 
Recept na lehký salát.
 
Lehký salát ala Itálie
 
 
 
4 - 5 větších rajčat
1 syrovátkový sýr na italský způsob
sůl
panenský olivový olej
čerstvá bazalka
 
 
 
 
 
 
Rajčata rozkrojíme a vykrojíme tuhý střed na straně stopky. Půlky rajčat rozkrojíme opět na  půl a nakrájíme na plátky. Takto připravená rajčata dáme do misky, osolíme a necháme chvíli vypotit. Syrovátkový sýr nakrájíme na stejnoměrné malé kostičky a přidáme je k rajčatům. Pokapeme panenským olivovým olejem a přidáme nasekanou bazalku dle chuti cca 2 malé snítky. Vše opatrně promícháme, dosolíme dle chuti a podáváme.
 
Tento salát je v kombinaci s finským chlebem opravdu skvělý.
 
Přejeme Vám dobrou chuť:-))
 
Kam dodáváme pečivo:
 
 
Pokud se Vám náš článek líbil, dejte nám like:-))
 
 
Jako další pro Vás chystáme:
 
Jak se peče Závin jablečný balený + nebalený 

 

Kontakt

A S P E C, spol. s r.o.

aspec@aspec.cz

9. května 586/24
Krnov - Pod Cvilínem
794 01

Tel.: +420 554 614 316-18
Fax: +420 554 614 303
Obj. expedice: +420 554 614 315
Obj. expedice: +420 554 603 221
Obj. expedice: +420 777 768 030

Vyhledávání

A S P E C, spol. s r.o., 9. května 586/24, Krnov © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode